Wanneer word ik betaald?

Accommodatie

Wanneer je jouw accommodatie aanbiedt op de site van Fun Curaçao is de reservering definitief wanneer de gast heeft betaald. Na het plaatsen van de reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de betaling te voltooien. Hierna wordt de reservering automatisch geannuleerd. Het gehele bedrag van de accommodatie wordt aanbetaald. De dag na aankomst van de gast(en) wordt jij betaald. De aanbieder betaald altijd 6% commissie over het totaalbedrag aan Fun Curaçao behalve als je hebt gekozen voor het ‘betaald pakket’.

Tours / activiteiten

Wanneer je jouw tours / activiteiten aanbiedt op de site van Fun Curaçao, moeten de gasten 10% online aanbetalen per reservering. Na het plaatsen van de reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de aanbetaling te voltooien. Hierna wordt de reservering automatisch geannuleerd. Na de aanbetaling is de reservering definitief. Deze aanbetaling is ook gelijk de commissie die de aanbieder aan Fun Curaçao betaald. De overige 90% wordt op jouw locatie afgerekend.

Huurauto’s

Wanneer je jouw huurauto(‘s) aanbiedt op de site van Fun Curaçao, moeten de gasten 10% online aanbetalen per huurauto. Na het plaatsen van de reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de aanbetaling te voltooien. Hierna wordt de reservering automatisch geannuleerd. Na de aanbetaling is de reservering definitief. Deze aanbetaling is ook gelijk de commissie die de aanbieder aan Fun Curaçao betaald. De overige 90% wordt op jouw locatie afgerekend.

Caribisch Fun
Caribisch Fun
- Aanbieders -
Overzicht