Tours & Activiteiten toevoegen

Hoe kan ik een tour en/of activiteit toevoegen? 

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk naast je naam. 

Hier kun je een pakket selecteren om je item toe te voegen. Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatst controleer je je gegevens en kun je je item publiceren op het platform. 

Hoe werkt het reserveringssysteem?

Nadat je een tour of activiteit hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live om door gasten te boeken. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om geboekt te worden, hoeveel gasten er mee kunnen en uiteraard de bijhorende tarieven. 

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform, ontvang je hiervan direct een mail met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 48 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen. Bij tours en activiteiten is de aanbetaling 10% van de reservering. Het overige bedrag (90%) dient de gast op locatie te voldoen. Bij het plaatsen van de tour of activiteit kun je aangeven hoe de gast op locatie kan betalen.

Als de aanbetaling is ontvangen is de reservering definitief. De gast ontvangt een mail met alle benodigde informatie.

Wat zijn de mogelijkheden?

– Prijs per gast of totaalprijs

Je kunt aangeven of de basis prijs voor het totaal aantal gasten voor de tour / activiteit is of dat de prijs per gast is.

– Bepaal hoeveel gasten kunnen boeken

Geef het maximaal aantal gasten op die kunnen reservering voor dezelfde boeking.

– Samengestelde groep of privé  

Geef aan of de tour / activiteit bestaat uit een samengestelde of een privé groep.

– Extra opties en/of kosten toevoegen

Je kunt bij de tours / activiteiten extra opties toevoegen. Denk hierbij aan optioneel ophaal- en brengservice, eten en drinken etc. 

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een tour / activiteit is geheel gratis en je kunt tot wel 10 verschillende tours / activiteiten aanbieden.

Wanneer je jouw tours / activiteiten aanbiedt op het platform, moeten de gasten 10% online aanbetalen per reservering. Deze aanbetaling is ook gelijk de commissie die de aanbieder betaald. De overige 90% wordt direct op jouw locatie afgerekend.

Caribisch Fun
Caribisch Fun
- Aanbieders -
Overzicht