Huurauto’s toevoegen

Hoe kan ik een huurauto toevoegen? 

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk naast je naam. 

Hier kun je een pakket selecteren om je item toe te voegen. Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatst controleer je je gegevens en kun je je item publiceren op het platform. 

Hoe werkt het reserveringssysteem?

Nadat je een huurauto hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live om door gasten te boeken. 

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform, ontvang je hiervan direct een mail met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 48 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen. Bij tours en activiteiten is de aanbetaling 10% van de reservering. Het overige bedrag (90%) dient de gast op locatie te voldoen. Bij het plaatsen van de tour of activiteit kun je aangeven hoe de gast op locatie kan betalen. 

Als de aanbetaling is ontvangen is de reservering definitief. De gast ontvangt een mail met alle benodigde informatie. 

Wat zijn de mogelijkheden?

– Icalender

Koppel onze boekingsagenda gratis en heel eenvoudig aan andere boekingsites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle boeking automatisch de datums geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen.

– Korting bij lange verhuur

Je kunt aangeven of je korting wilt geven bij +7 dagen verhuur en bij +30 dagen verhuur. Dit wordt dan automatisch verrekend bij de reservering.

– Extra opties en/of kosten toevoegen

Je kunt bij de accommodatie extra opties en kosten toevoegen. Denk hierbij aan verplichte schoonmaakkosten, optioneel ophaal- en brengservice, ALL-Risk verzekerd of een extra bestuurder etc. 

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van één huurauto is geheel gratis.

Wil je meerder huurauto’s toevoegen, dan kun je per huurauto’s het betaald pakket “Extra huurauto” selecteren. Deze is geldig voor een huurauto voor een jaar.

Wanneer je jouw huurauto aanbiedt op het platform, moeten de gasten 10% online aanbetalen per reservering. Deze aanbetaling is ook gelijk de commissie die de aanbieder betaald. De overige 90% wordt direct op jouw locatie afgerekend.

Caribisch Fun
Caribisch Fun
- Aanbieders -
Overzicht