Accommodatie toevoegen

Hoe kan ik een accommodatie toevoegen? 

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk naast je naam.

Hier kun je een pakket selecteren om je item toe te voegen. Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatst controleer je je gegevens en kun je je item publiceren op het platform.

Hoe werkt het reserveringssysteem?

Nadat je een accommodatie hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live om door gasten te boeken. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om geboekt te worden en uiteraard de bijhorende tarieven.

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform, ontvang je hiervan direct een mail met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 48 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen. Bij accommodaties is de aanbetaling het gehele bedrag van de accommodatie (100% van de reservering) zodat je als aanbieder geen risico loop bij het onverhoopt niet opdagen van een gast.

Als de volledige aanbetaling is ontvangen is de reservering definitief. De uitbetaling van de aanbetaling gebeurd de dag na aankomst van de gast(en) op de door jouw aangegeven bankrekening.

Wat zijn de mogelijkheden?

– Icalender

Koppel onze boekingsagenda gratis en heel eenvoudig aan andere boekingsites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle boeking automatisch de datums geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen.

– Weekend- en seizoentarieven

Naast de standaard prijs per nacht, kun je voor het weekend en gewenste periodes andere prijzen instellen. Denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie of de kerstperiode.

– Prijs per gast of totaalprijs

Je kunt aangeven of de basis prijs voor het totaal aantal gasten per nacht is of dat de prijs per gast per nacht is.

– Borgsom toevoegen

Indien je jouw gasten een borg wilt laten betalen kun je dit direct online doen. Dan hoeft dit niet bij aankomst van de gast(en) geregeld te worden.

– Extra opties en/of kosten toevoegen

Je kunt bij de accommodatie extra opties en kosten toevoegen. Denk hierbij aan verplichte schoonmaakkosten, optioneel ophaal- en brengservice etc.

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een accommodatie is geheel gratis. Echter kun je kiezen uit twee verschillende pakketten:

– Gratis pakket

Bij het gratis pakket plaats je een accommodatie geheel gratis. Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt. Bij geen reservering zijn er dan ook geen kosten.

Bij het gratis pakket met een succesvolle reservering wordt er een provisie van 6% gehanteerd van de aanbetaling.

– Betaald pakket

Een betaald pakket is één jaar geldig en voor één accommodatie. Indien je meer accommodaties wilt toevoegen kun je vaker dit pakket afnemen. Het voordeel van een betaald pakket is dat er geen provisie in rekening wordt gebracht bij een succesvolle reservering.

Caribisch Fun
Caribisch Fun
- Aanbieders -
Overzicht