Informatiecentrum

Reserveringsbevestiging e-mail

Waar krijg ik mijn reserveringsbevestiging? #

Nadat je een reserveringsaanvraag hebt geplaatst bij een item, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Deze wordt verstuurd naar het e-mailadres wat staat opgegeven bij je account. Mocht je dit e-mailadres willen aanpassen, dan kun je dit doen in je dashboard, onder “Account bewerken”.


Zodra de reservering is bevestigd, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. In deze e-mail tref je de betaallink aan voor de bijhorende aanbetaling van de reservering.


Op het moment dat jij de aanbetaling hebt gedaan, is de reservering definitief en ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie over de aanbieder en het gereserveerde.


Kan ik de reservering in mijn account zien? #

Alle informatie met betrekking tot jouw reservering kun je altijd terug vinden in je account, onder “Reserveringen”.


Ik heb mijn reserveringsbevestiging niet gekregen, wat nu? #

Controleer altijd je Spambox. Het is mogelijk dat de bevestigingsmail per ongeluk in je Spambox is beland. Mocht de bevestigingsmail hier ook niet staan, dan neem dan contact op met de klantenservice of start een Live Chat.


Kunnen jullie de reserveringsbevestiging opnieuw sturen? #

Ja, dat is geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met de klantenservice of start een Live Chat.


De gegevens op de reserveringsbevestiging kloppen niet, wat nu? #

Zie je, nadat de reservering is geplaatst, dat er gegevens onjuist zijn? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de klantenservice of start een Live Chat. Dan wordt je hierbij direct verder geholpen.