Informatiecentrum

Reservering betalen


Hoe kan ik mijn reservering betalen? #

Op het moment dat je een reservering hebt geplaatst, wordt er een mail verzonden naar de aanbieder van het item. De aanbieder heeft 24 uur de tijd om jouw reservering te accorderen.

Je krijgt na goedkeuring van de aanbieder een mail van ons met een betaallink om de betaling van de reservering te voldoen. De betalingsmogelijkheid (betaallink) is 24 uur actief. Wordt de betaling niet binnen 24 uur voldaan? Dan komt jouw reservering automatisch te vervallen.

Zodra je hebt betaald, ontvang je hiervan een bevestiging en is jouw reservering definitief!


Hoe werkt de betaling van tours/activiteiten? #

Bij tours en activiteiten betaal je na goedkeuring van de reservering het totale bedrag aan. Caribisch Fun zorgt voor de betaling richting de aanbieder.


Hoe werkt de betaling van accommodaties? #

Bij accommodaties betaal je na goedkeuring van de reservering het totale bedrag aan dus inclusief borg indien van toepassing. Caribisch Fun zorgt voor de betaling richting de aanbieder. De afwikkeling en terugbetaling van de borg verloopt dan ook via de aanbieder.


Hoe werkt de betaling van huurvoertuigen? #

Bij huurvoertuigen betaal je 10% van het bedrag aan en de overige 90% en de borg indien van toepassing op locatie aan de autoverhuurder.