Informatiecentrum

Reservering annuleren

Accommodatie, tour en/of activiteit annuleren #

Op het moment dat je een reservering hebt geplaatst voor een accommodatie, tour en/of activiteit, heeft de aanbieder hiervan 24 uur de tijd om deze te goed te keuren of af te wijzen. Vanaf het moment dat jouw reserveringsaanvraag is goedgekeurd, heb je tot 24 uur de tijd om de bijhorende aanbetaling te voldoen, anders vervalt de automatisch je reservering.

Als je bij een accommodatie een reservering plaatst voor een datum verder dan 6 weken in de toekomst is, kun je ervoor kiezen om de betaling in twee termijnen te voldoen, zonder extra kosten. Dit geldt niet voor tours en activiteiten.

Een reservering kun je uiteraard altijd annuleren. Let wel, bij Caribisch Fun is er geen restitutie mogelijkheid. Moet je annuleren door een noodgeval dan is het advies om dit met je reisverzekering te bespreken indien je deze hebt afgesloten. Een geplaatste en aanbetaalde reservering is definitief, zo weet de aanbieder van een accommodatie, tour of activiteit ook waar die aan toe is. Evenals dat bij een onverhoopte annulering door de aanbieder je de volledige aanbetaling terug krijgt.

Uiteraard kun je in overleg treden met de aanbieder van de accommodatie om met elkaar te bespreken wat de mogelijkheden zijn, wellicht is het mogelijk om de reservering verplaatsen naar een andere datum etc., maar de aanbieder is niet verplicht hieraan mee te werken.


Huurvoertuig annuleren #

Om een huurvoertuig te reserveren betaal je 10% van het reserveringsbedrag aan, exclusief over de eventuele borg. Het restant hoef je pas te betalen op het moment dat je het huurvoertuig in gebruik neemt.

Zodra de aanbetaling is gedaan is de reservering definitief en bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie. Moet je annuleren door een noodgeval dan is het advies om dit met je reisverzekering te bespreken indien je deze hebt afgesloten.


Reservering annuleren #

In je account bij het reserveringsoverzicht, kun je bij een geplaatste reservering op het oog icoon klikken om zo de reservering te bekijken. Je ziet dan een knop “Annuleren” staan en hier kun je op klikken. Er verschijnt een popup open die jou vraagt of je zeker bent of je de reservering wilt annuleren. Zo ja, dan dien je een reden voor annuleren op te geven. Hiermee is jouw reservering geannuleerd. De opgegeven reden krijgt de aanbieder van het gereserveerde item te zien.

Stap 1.
Stap 2.
Stap 3.
Stap 4.