Informatiecentrum

E-mail notificaties beheren

Het is belangrijk dat nieuwe meldingen en informatie bij jou bekend is, zodat je ook weet wanneer een reservering bijvoorbeeld is goedgekeurd of dat je een bericht hebt ontvangen.


Welke notificaties zijn er? #

Als je inlogt in jouw account kun je klikken op ‘E-mail notificaties’ waarna je op de pagina komt met alle soorten notificaties.

Claim is goedgekeurd: je kunt items claimen wanneer je er eigenaar van bent. Na het indienen van het claimverzoek ontvang je een email als deze is goedgekeurd of is afgewezen.

Reservering is goedgekeurd: als je een reservering plaatst en deze wordt door de aanbieder goedgekeurd, ontvang je hierover een email met onder andere de vervolgstappen.

Jouw reservering is afgewezen: als je een reservering plaatst en deze wordt door de aanbieder afgewezen, ontvang je hiervan een email.

Jouw item is goedgekeurd: heb je een item toegevoegd? Na controle ontvang je een email met daarin de bevestiging dat je item is goedgekeurd en live staat.

Item verloopt: heb je bij een item gekozen voor een einddatum? Dan ontvang je een email wanneer de einddatum is bereikt.

Nieuwe sollicitatie ontvangen: je kunt openstaande vacatures toevoegen zodat je sollicitaties kunt ontvangen. Als iemand een sollicitatie instuurt op jouw vacature, ontvang je hiervan een melding per email.

Nieuwe reservering ontvangen: als een gast jouw item reserveert, ontvang je een email met daarin de details van de reservering en de vervolgstappen.

Nieuw bericht ontvangen: zowel als gast als aanbieder is het belangrijk om contact te onderhouden. Zodra je een bericht hebt ontvangen, word je hiervan op de hoogte gesteld per email.

Promotie is verlopen: je kunt bij een item kiezen voor een promotie zodat het item extra onder de aandacht komt bij gaten. Zodra de promotie is verlopen, ontvang je hiervan een email.


Hoe wijzig ik mijn E-mail notificaties? #

  1. Log in op jouw account.
  2. Klik op ‘E-mail notificaties’ in het dashboard.
  3. Vink hier de notificaties aan of uit die je wilt wijzigen.
  4. Klik op ‘Wijzigen opslaan’.