Wanneer word ik betaald?

Accommodatie #

Wanneer je jouw accommodatie aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, is de reservering definitief wanneer de gast heeft betaald. Na het plaatsen van de reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de betaling te voltooien. Als de gast niet binnen deze termijn betaalt, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Het volledige bedrag van de accommodatie wordt aanbetaald door de gast. De aanbieder betaalt 8% commissie over het totaalbedrag aan Caribisch Fun, behalve als er is gekozen voor het ‘betaald pakket’:

Tours & activiteiten #

Wanneer je jouw tours / activiteiten aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, moeten de gasten 10% online aanbetalen per reservering. Na het plaatsen van een reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de aanbetaling te voltooien. Indien de gast geen aanbetaling voldoet, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Na de aanbetaling door de gast is de reservering definitief. Deze aanbetaling is de commissie die tussen aanbieder en Caribisch Fun is afgesproken. De overige 90% wordt op jouw locatie afgerekend:

Huurvoertuigen #

Wanneer je jouw huurvoertuig(en) aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, moeten de gasten 10% online aanbetalen per huurvoertuig. Na het plaatsen van een reservering heeft de gast 48 uur de tijd om de aanbetaling te voltooien. Indien de gast geen aanbetaling voldoet, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Na de aanbetaling door de gast is de reservering definitief. Deze aanbetaling is de commissie die tussen aanbieder en Caribisch Fun is afgesproken. De overige 90% wordt op jouw locatie afgerekend: