Informatiecentrum

Wanneer krijg ik betaald?

Accommodatie #

Bij een reservering door de gast van een accommodatie wordt het volledige bedrag aanbetaald door de gast. Je krijgt als aanbieder uitbetaald op de dag na aankomst van de gast. Dus stel een gast komt aan op maandag 1 april dan krijg je als aanbieder dinsdag 2 april uitbetaald ongeacht de duur van het verblijf.

Bij de uitbetaling worden de servicekosten van 8% voor de aanbieder ingehouden tenzij je hebt gekozen voor het betaald pakket voor accommodaties. Dan krijg je de gehele aanbetaling van de gast uitbetaald. Je kunt in de reservering gemakkelijk zien welk bedrag er zal worden uitbetaald.


Tours & activiteiten #

Wanneer je jouw tours / activiteiten aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, moeten de gasten 100% online aanbetalen per reservering. De uitbetaling vindt plaats op de dag na startdatum van de tour of activiteit. Op het moment dat de gast maandag 1 april een tour of activiteit heeft dan krijg je als aanbieder dit uitbetaald op 2 april ongeacht de duur van de tour / activiteit.

Bij de uitbetaling worden de servicekosten van 10% voor de aanbieder ingehouden. Je kunt in de reservering gemakkelijk zien welk bedrag er zal worden uitbetaald.


Huurvoertuigen #

Wanneer je jouw huurvoertuig(en) aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, moeten de gasten 10% online aanbetalen per huurvoertuig. Deze aanbetaling betreft de servicekosten die de aanbieder per reservering moet voldoen aan Caribisch Fun. De overige 90% van de reservering wordt door de gast op de locatie van de aanbieder voldaan op de dag van ingang van de huurperiode. In dit geval krijgt de aanbieder dus geen uitbetaling van Caribisch Fun.