Tours & activiteiten toevoegen

Hoe kan ik een tour en / of activiteit toevoegen? #

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk naast je naam.

Kies het ‘Toevoegen van tours & activiteiten’:

Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatste controleer je al je gegevens en kun je het item publiceren op het platform!

Hoe werkt het reserveringssysteem? #

Nadat je een tour of activiteit hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live op het platform. Bezoekers van het platform kunnen nu jouw tour of activiteit boeken. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om geboekt te worden en uiteraard de bijhorende tarieven.

Kijk hier voor meer informatie over beschikbare data invoeren.

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform ontvang je hier direct een mail van met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 48 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen. Bij tours & activiteiten is de aanbetaling 100% van de reservering.

Als de aanbetaling is ontvangen, is de reservering definitief. De gast ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie.

Wat zijn de mogelijkheden? #

iCalender #

Koppel onze boekingsagenda gratis en eenvoudig aan andere boekingssites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle boeking automatisch de datums geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen. Ga naar jouw items en kies het derde ‘iCalender’ icoontje.

Prijs per gast of totaalprijs #

Je kunt aangeven of de basis prijs een totaal prijst betreft voor de activiteit / tour, of dat de prijs per gast is.

Bepaal hoeveel gasten kunnen boeken #

Geef het maximaal aantal gasten op die kunnen reserveren voor dezelfde boeking.

Samengestelde groep of privé #

Geef aan of de tour of activiteit bestaat uit een samengestelde- of privégroep. Indien het voor een activiteit of tour beide een optie is, kun je een tweede item toevoegen voor de andere optie.

Extra opties en/of kosten toevoegen #

Je kunt bij de tours of activiteiten extra opties toevoegen. Denk hierbij aan optioneel ophaal- en brengservice, eten en drinken etc.

Wat zijn de kosten? #

Het plaatsen van een tour of activiteit is geheel gratis en je kunt tot wel 10 verschillende tours of activiteiten aanbieden.

Wanneer je jouw tours of activiteiten aanbiedt op het platform, moeten de gasten 100% online aanbetalen per reservering.

Gegevens tour / activiteit wijzigen? #

Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van jouw items.