Informatiecentrum

Tours & activiteiten toevoegen

Hoe kan ik een tour en / of activiteit toevoegen? #

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk.

Kies ‘Tours & Activiteiten’:


Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatste controleer je al je gegevens en kun je het item publiceren.


Hoe werkt het reserveringssysteem? #

Nadat je een tour of activiteit hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live op het platform. Bezoekers van het platform kunnen nu jouw tour of activiteit reserveren. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om gereserveerd te worden en uiteraard de bijhorende tarieven.

Kijk hier voor meer informatie over beschikbare data invoeren.

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst, ontvang je hier direct een mail van met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 24 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen binnen 24 uur na goedkeuring. Bij tours & activiteiten is de aanbetaling 100% van de reservering.

Als de aanbetaling is ontvangen, is de reservering definitief. De gast ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie.


Wat zijn de mogelijkheden? #

iCalender #

Koppel onze boekingsagenda gratis en eenvoudig aan andere boekingssites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle reservering automatisch de datums geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen. Ga naar jouw items en kies het derde ‘iCalender’ icoontje.


Prijs per gast of totaalprijs #

Je kunt aangeven of de basis prijs een totaal prijs voor een x aantal personen betreft voor de activiteit / tour, of dat de prijs per gast is.

Bepaal hoeveel gasten kunnen reserveren #

Geef het maximaal aantal gasten op die kunnen reserveren voor dezelfde boeking.

Samengestelde groep of privé #

Geef aan of de tour of activiteit bestaat uit een samengestelde- of privégroep. Indien het voor een activiteit of tour beide een optie is, kun je een tweede item toevoegen en dan de andere optie kiezen.

Extra opties en/of kosten toevoegen #

Je kunt bij de tours of activiteiten extra opties toevoegen. Denk hierbij aan optioneel ophaal- en brengservice, eten en drinken etc. Je kunt deze extra opties/kosten markeren als verplicht per reservering of optioneel.


Wat zijn de kosten? #

Het plaatsen van een tour of activiteit is geheel gratis en je kunt tot wel 10 verschillende tours of activiteiten aanbieden. Wil je meer tours of activiteiten aanbieden? Kies dan voor het betaalde pakket waarbij je in totaal 20 tours en/of activiteiten kunt plaatsen.


Wanneer je jouw tours of activiteiten aanbiedt op het platform, moeten de gasten 100% online aanbetalen per reservering.


Hoe regel ik de beschikbaarheid binnen een tour of activiteit? #

Je kunt bij een tour of activiteit zogenoemde tijdslots toevoegen waarbij je dus tours op bepaalde dagen kunt aanbieden maar bijvoorbeeld ook meerdere malen per dag. Nadat de tour of activiteit live staat, kun je ook altijd nog deze tijdslots aanpassen.


Gegevens tour / activiteit wijzigen? #

Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van jouw items.