Informatiecentrum

Tarieven account

Hoeveel kost het aanmaken van een account? #

Als je een account aanmaakt bij Caribisch Fun als aanbieder, is dit geheel gratis. Je hoeft hiervoor niets te betalen. Bij het toevoegen van items heb je altijd de mogelijkheid om deze kosteloos te plaatsen.


Tarieven accommodatie toevoegen #

Bij het toevoegen van een accommodatie heb je een gratis pakket en een betaald pakket. Het verschil tussen beide pakketten is dat je bij het gratis pakket 8% servicekosten afdraagt per reservering en bij het betaald pakket van €150,00 geen servicekosten hebt. Bij het toevoegen van een accommodatie kun je kiezen welk pakket je wenst en kun je ook per accommodatie verschillend instellen.


Tarieven tours/activiteiten toevoegen #

Bij het toevoegen van een tour of activiteit heb je de keuze uit een gratis of betaald pakket. Bij het gratis pakket heb je de mogelijkheid om 10 verschillende tours en activiteiten toe te voegen. Wil je meer tours of activiteiten plaatsen, dan kun je kiezen voor het betaalde pakket van €150,00 waarbij je nog eens 10 tours/activiteiten extra kan plaatsen.


Tarieven huurvoertuigen toevoegen #

Bij het toevoegen van een huurvoertuig heb je de keuze uit een gratis of betaald pakket. Bij het gratis pakket heb je de mogelijkheid om 10 verschillende huurvoertuigen toe te voegen. Wil je meer voertuigen plaatsen, dan kun je kiezen voor het betaalde pakket van €150,00 waarbij je nog eens 10 huurvoertuigen extra kan plaatsen.


Tarieven Bars & Restaurants, Locaties & Winkels en Bedrijven #

Bij het toevoegen van een item in deze categorie heb je de keuze uit een gratis of betaald pakket. Bij het gratis pakket heb je de mogelijkheid om per categorie een item te plaatsen. Wil je meer items plaatsen, dan kun je kiezen voor het betaalde pakket van €75,00 waarbij je nog eens 5 items extra kan plaatsen in de betreffende categorie.


Tarieven Evenementen, Stichtingen en Hotspots #

Het plaatsen van een item in deze categorieën zijn gratis ongeacht de aantal aangemaakte items in deze categorieën.