Informatiecentrum

Kosten per reservering

Wat zijn de kosten per reservering? #

Per item dat je plaatst, betaal je een percentage aan Caribisch Fun. Deze servicekosten verschilt per item.

Accommodatie #

De aanbieder betaalt 8% servicekosten over het totaalbedrag van de reservering aan Caribisch Fun, met uitzondering van de borg en de toeristenbelasting. Dit bedrag wordt verrekend bij de uitbetaling van de totale som een dag na aankomst van de gast.

Heb je bij jouw accommodatie gekozen voor het ‘Betaald pakket? Dan heb je geen kosten bij een reservering van een gast.


Tours / activiteiten #

Wanneer je jouw tours / activiteiten aanbiedt op de website van Caribisch Fun, moeten de gasten 100% online aanbetalen per reservering. De aanbieder betaalt 10% servicekosten over het totaalbedrag van de reservering aan Caribisch Fun. De 10% servicekosten worden verrekend bij de uitbetaling van de totale som van de reservering een dag na startdatum van de tour / activiteit:


Huurvoertuigen #

Wanneer je jouw huurvoertuig(en) aanbiedt op het platform van Caribisch Fun, moeten de gasten 10% online aanbetalen van de reservering per huurvoertuig. Na het plaatsen van een reservering heeft de gast 24 uur de tijd om de aanbetaling te voltooien.

Deze aanbetaling is de servicekosten die de aanbieder per reservering van een huurvoertuig dient te voldoen aan Caribisch Fun. De overige 90% van de reservering wordt door de gast direct aan de aanbieder afgerekend bij overdracht van het huurvoertuig:

Overige items #

De overige items kunnen gratis op de website worden geplaatst en hier gelden geen servicekosten.