Informatiecentrum

iCalendar gebruiken

Hoe kan ik mijn iCal toevoegen aan mijn item? #

Met een icalendter kun je reserveringen importeren in je eigen agenda en dus ook koppelen aan je reserveringen die je via andere platformen zoals Airbnb ontvangt. Zo kun je alle reserveringen dus synchroniseren en krijg je geen dubbele boekingen.

Om iCal toe te voegen aan een item moet je ingelogd zijn bij Caribisch Fun.

Plaats de muis op jouw naam en klik vervolgens op ‘Items’. Hier vind je een overzicht van jouw item(s).


Klik op het derde icoontje van ‘iCal’ om jouw iCal toe te voegen aan je item en je huidige reserveringen te synchroniseren.


Er wordt gevraagd om je iCal feed url te exporteren of je iCal vanuit een externe bron te importeren. De exporteer feed url kun je gebruiken bij je agenda systeem of koppelen aan je andere advertenties bij andere platformen. Als je deze link toevoegt aan deze advertenties worden de agenda’s gesynchroniseerd.


Daarnaast kun je ook iCal feed url’s importeren dus dan kun je de feed url van een andere website hier invoeren. Klik op ‘Nieuwe bron toevoegen’. Vul de bron naam en de bron-URL in. Zie het voorbeeld hieronder hoe je het kunt invullen. Klik op ‘wijzigingen opslaan en synchroniseren’. Vanaf dat moment zijn de agenda’s van beide systemen aan elkaar gekoppeld en gesynchroniseerd.