Informatiecentrum

Huurvoertuig toevoegen

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk.

Klik op ‘Huurvoertuigen’:

Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatste controleer je al je gegevens en kun je het item publiceren op het platform.


Hoe werkt het reserveringssysteem? #

Nadat je een huurvoertuig hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live. Bezoekers van het platform kunnen nu jouw huurvoertuig reserveren. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om gereserveerd te worden en uiteraard de bijhorende tarieven.

Kijk hier voor meer informatie over beschikbare data invoeren.

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform ontvang je hier direct een mail van met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 24 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling binnen 24 uur doen. Bij huurvoertuigen is de aanbetaling 10% van de reservering. Het overige bedrag van 90%, dient de gast op de locatie te voldoen. Bij het toevoegen van een huurvoertuig, kun je zelf aangeven hoe de gast op locatie kan betalen.

Als de aanbetaling is ontvangen, is de reservering definitief. De gast ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie.


Wat zijn de mogelijkheden? #

iCalender #

Koppel onze boekingsagenda gratis en eenvoudig aan andere boekingssites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle reservering automatisch de data geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen. Ga naar jouw items en kies het derde ‘iCalender’ icoontje.

Extra opties en/of kosten toevoegen #

Je kunt bij huurvoertuigen extra opties toevoegen. Denk hierbij aan optioneel opaal- en brengservice, all-risk verzekering etc.

Seizoens- en weekendtarieven #

Stel naast de standaard vanaf prijs (in euro’s) ook het tarief voor weekenddagen of seizoenen in. Er kunnen naar wens meerdere seizoenen worden toegevoegd.


Wat zijn de kosten? #

Het plaatsen van een huurvoertuig is geheel gratis en je kunt tot wel 10 verschillende huurvoertuigen aanbieden. Wil je meer dan 10 toevoegen? Selecteer dan het betaald pakket en voeg 10 extra huurvoertuigen toe.

Wanneer je jouw huurvoertuig aanbiedt, moeten de gasten 10% online aanbetalen per reservering. Deze aanbetaling staat gelijk aan de servicekosten voor Caribisch Fun. De overige 90% wordt direct op jouw locatie afgerekend door de gast.


Gegevens huurvoertuig wijzigen? #

Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van jouw items.