Informatiecentrum

Borgsom toevoegen

Hoe kan ik een borg toevoegen aan mijn item? #

Wanneer je bezig bent met het toevoegen van een item, heb je de optie om een borgsom toe te voegen. Onder het kopje ‘prijzen’ moet de standaard vanaf prijs (in euro’s) van je item worden ingevuld. De optie daaronder geeft de mogelijkheid om de borg (in euro’s) in te vullen. Deze optie is alleen mogelijk voor accommodaties en huurvoertuigen.


Hoe wordt de borg betaald en uitbetaald? #

Bij het reserveren van een accommodatie dient de gast het gehele bedrag aan te betalen. De dag na aankomst zal de aanbetaling minus service kosten worden overgemaakt naar de aanbieder. Dit bedrag is dus inclusief de borg. De afwikkeling van de borg zal de aanbieder zelf met de gast regelen en dus ook de terugbetaling van de borg aan de gast.

Bij het reserveren van een huurvoertuig dient de gast 10% aan te betalen, welke gelijk staat aan de service kosten. De gast betaalt op locatie bij de aanbieder de overige 90% en de borg. De afwikkeling van de borg zal de aanbieder zelf met de gast dus regelen, inclusief de terugbetaling van de borg aan de gast.


Borgsom later toevoegen of wijzigen? #

De borgsom voor jouw item kan ook later worden toegevoegd of gewijzigd. Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van jouw items.