Informatiecentrum

Annuleringsvoorwaarden

Accommodatie, tour of activiteit #

Op het moment dat je een reserveringsaanvraag hebt ontvangen voor een accommodatie, tour en/of activiteit, heb je tot 24 uur de tijd om deze te goed te keuren of af te wijzen. Vanaf het moment dat je de reserveringsaanvraag hebt goedgekeurd, heeft de gast tot 24 uur daarna de tijd om de bijhorende aanbetaling te voldoen, anders vervalt de automatisch de reservering.

Als een gast bij een accommodatie een reservering plaatst voor een datum verder dan 6 weken in de toekomst, kan de gast ervoor kiezen om de betaling in twee termijnen te voldoen, zonder extra kosten. Mocht onverhoopt het tweede slottermijn, uiterlijk vijf weken voor reserveringsdatum niet (tijdig) worden voldaan door de gast, vervalt de reservering en worden de huurgelden -/- servicefee uitbetaald aan de aanbieder en de accommodatie weer vrijgegeven voor reserveringen. Het in twee termijnen betalen geldt niet voor tours en activiteiten.

Een reservering kan uiteraard altijd worden geannuleerd, ook door de gast. Let wel, bij Caribisch Fun is er geen restitutie mogelijkheid. Een geplaatste en aanbetaalde reservering is definitief, zo weet jij als aanbieder van een accommodatie, tour of activiteit precies waar je aan toe bent.

Bekijk hier alle informatie voor als je zelf als aanbieder een reservering wilt annuleren.


Huurvoertuig #

Om een huurvoertuig te reserveren betaalt de gast 10% van het reserveringsbedrag aan, exclusief over de eventuele borg. Het restant betaalt de gast op het moment dat hij het huurvoertuig in gebruik neemt.

Zodra de aanbetaling is gedaan is de reservering definitief en bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie.


Reservering annuleren als aanbieder #

In je account bij het reserveringsoverzicht, kun je bij een ontvangen reservering op de knop met het oog icoontje klikken. Hier zie je de details van de reservering en je kunt via de knop ‘Annuleren’ de reservering annuleren. Dan springt er een popup open die jou vraagt of je zeker bent of je de reservering wilt annuleren. Zo ja, dan dien je een reden voor annuleren op te geven. Hiermee is jouw reservering geannuleerd.

De opgegeven reden krijgt de gast van het gereserveerde item te zien.

Omdat het belangrijk is dat de gasten vertrouwen hebben in jou als aanbieder, worden annuleringen vanuit de aanbieder door Caribisch Fun nagekeken en waar nodig kan er een boete opgelegd worden. Een reservering accepteren betekent dat de gast er op mag vertrouwen dat alles goed geregeld is en dat een reservering niet zomaar geannuleerd kan worden.


Eigen annuleringvoorwaarden #

Om de gasten uniformiteit te bieden kun je alleen de annuleringsvoorwaarden van Caribisch Fun gebruiken en dus niet je eigen voorwaarden opstellen of gebruiken.

Voor alle annuleringsvoorwaarden kijk onder het kopje ‘reserveringen voor aanbieders’ in het hulpcentrum.