Informatiecentrum

Annuleren reservering

Kan ik een reservering annuleren? #

Wanneer je een reservering wilt annuleren, om welke reden dan ook, zal de verschuldigde service fee van deze reservering ingehouden worden bij een volgende uitbetaling van een andere reservering. Dit geldt voor accommodaties en tours / activiteiten. Indien er binnen zes maanden na annulering geen verrekening kan plaatsvinden via een andere reservering, ontvang je als aanbieder een factuur voor de verschuldigde service fee. Indien je deze niet voldoet binnen de betaaltermijn van 7 dagen, wordt je account opgeschort en kunnen jouw items niet meer gereserveerd worden door gasten.

Als je een reservering annuleert als aanbieder van een huurvoertuig, dan ontvang je een factuur van 10% (de service fee) van de reservering. Indien je deze niet voldoet binnen de betaaltermijn van 7 dagen, wordt je account opgeschort en kunnen jouw items niet meer gereserveerd worden door gasten.

Omdat het belangrijk is dat de gasten vertrouwen hebben in jou als aanbieder, worden annuleringen vanuit de aanbieder door Caribisch Fun nagekeken en waar nodig kan er een boete opgelegd worden. Een reservering accepteren betekent dat de gast er op mag vertrouwen dat alles goed geregeld is en dat een reservering niet zomaar geannuleerd kan worden.

Kijk hier voor meer informatie over het annuleren van een reservering bij een noodgeval.