Accommodatie toevoegen

Hoe kan ik een accommodatie toevoegen? #

Om een item toe te voegen moet je inloggen op je account of een account aanmaken. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen’ rechtsboven in de menubalk naast je naam.

Kies het ‘Accommodaties’:

Hierna vul je alle stappen in die aangegeven worden. Als laatste controleer je al je gegevens en kun je het item publiceren op het platform!

Hoe werkt het reserveringssysteem? #

Nadat je een accommodatie hebt toegevoegd en hij is goedgekeurd, staat deze live op het platform. Bezoekers van het platform kunnen nu jouw accommodatie boeken. Zelf bepaal je welke datums er vrij zijn om geboekt te worden en uiteraard de bijhorende tarieven.

Kijk hier voor meer informatie over beschikbare data invoeren.

Nadat een gast een reservering heeft geplaatst op het platform ontvang je hiervan direct een mail met het verzoek om de reservering goed te keuren binnen 48 uur. Eenmaal goedgekeurd krijgt de gast een bevestiging hiervan en kan de gast de vereiste aanbetaling doen. Bij accommodaties is de aanbetaling het gehele bedrag van de accommodatie (100% van de reservering) zodat je als aanbieder geen risico loopt bij het onverhoopt niet komen opdagen van een gast.

Als de volledige aanbetaling is ontvangen, is de reservering definitief. De uitbetaling van de aanbetaling gebeurt de dag na aankomst van de gast(en) op de door jouw aangegeven bankrekening.

Wat zijn de mogelijkheden? #

iCalender #

Koppel onze boekingsagenda gratis en eenvoudig aan andere boekingssites via iCalender. Zo wordt na een succesvolle boeking automatisch de datums geblokkeerd in al jouw agenda’s en hoef je niks handmatig te doen. Ga naar jouw items en kies het derde ‘iCalender’ icoontje.

Prijs per gast of totaalprijs #

Je kunt aangeven of de basisprijs voor het totaal aantal gasten per nacht is, of dat de prijs per gast per nacht is.

Weekend- en seizoenstarieven #

Naast de standaard prijs per nacht, kun je voor het weekend en gewenste periodes andere prijzen instellen. Denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie of de kerstperiode.

Borgsom toevoegen #

Indien je jouw gasten een borg wilt laten betalen, kun je dit direct online doen. Dan hoeft dit niet bij de aankomst van de gast(en) geregeld te worden.

Extra opties en / of kosten toevoegen #

Je kunt bij de accommodatie extra opties en kosten toevoegen. Denk hierbij aan verplichte schoonmaakkosten, optioneel ophaal- en brengservice etc.

Wat zijn de kosten? #

Het plaatsen van een accommodatie is geheel gratis! Echter verschillen de kosten per pakket:

Gratis pakket #

Bij het gratis pakket plaats je een accommodatie geheel gratis. Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt. Bij geen reservering zijn er dan ook geen kosten.

Bij het gratis pakket met een succesvolle reservering wordt er een provisie van 8% gehanteerd van de aanbetaling.

Betaald pakket #

Een betaald pakket is één jaar geldig en voor één accommodatie. Indien je meer accommodaties wilt toevoegen kun je vaker dit pakket afnemen. Het voordeel van een betaald pakket is dat er geen provisie in rekening wordt gebracht bij een succesvolle reservering.

Gegevens accommodatie aanpassen? #

Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van jouw items.